MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, “İsrail Başbakanı Netanyahu’nun dün katıldığı bir programda 1915 olayları hakkında yaptığı açıklamalar hiçbir tarihi ve..
MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımda, “İsrail Başbakanı Netanyahu’nun dün katıldığı bir programda 1915 olayları hakkında yaptığı açıklamalar hiçbir tarihi ve hukuki gerçekle bağdaşmamaktadır.” ifadelerini kullandı.
MHP’li Büyükataman’dan Netanyahu’nun 1915 açıklamalarına sert tepki: “Yaptığı açıklamalar hiçbir tarihi ve hukuki gerçekle bağdaşmamaktadır”
MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, sosyal medya platformu X üzerinden İsrail Başbakanı Netanyahu’nun 1915 olaylarıyla ilgili açıklamalarına ilişkin sert tepkide bulundu.
MHP’li Büyükataman paylaşımında, Terör devleti İsrail’in Gazze ve Filistin’de işlediği vahşi katliamların üzerini örtmek için Türk tarihini karalamaya kalkışmasının kabul edilemez bir ahlaksızlık olduğunu belirtti.
Büyükataman’ın paylaşımı şu şekilde:
İsrail Başbakanı Netanyahu’nun dün katıldığı bir programda 1915 olayları hakkında yaptığı açıklamalar hiçbir tarihi ve hukuki gerçekle bağdaşmamaktadır.
Terör devleti İsrail’in, Gazze’de ve Filistin’de işlediği vahşi katliamların üzerini örtmek için Türk tarihini karalamaya kalkışması; asla kabul edilemeyecek bir ahlaksızlıktır.
Türk tarihinin hiçbir döneminde “soykırım” lekesi bulunmamaktadır. Türkiye’nin tarihi meselelerinin Siyonizm’in kirli hesaplarına alet edilmesine asla müsaade edilmeyecektir.
Katliamcı İsrail’i yalan ve iftira kurtarmayacak; tüm insanlığın gözleri önünde soykırım suçunu işleyen cani Netanyahu’nun adı, tarihin utanç sayfalarına kara bir leke olarak kazınacaktır.
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)