Çankırı Orta’da, şifalı olduğu iddia edilen suya giren İbrahim ve Şerife Akkoç çifti, yer altından çıkan gaz nedeniyle zehirlendi ve yaşamını yitirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı. Çankırı’da talihsiz olay! Şifalı..
Çankırı Orta’da, şifalı olduğu iddia edilen suya giren İbrahim ve Şerife Akkoç çifti, yer altından çıkan gaz nedeniyle zehirlendi ve yaşamını yitirdi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Çankırı’da talihsiz olay! Şifalı olduğu söylenen su ölüm getirdi
Çankırı’nın Orta ilçesinde, şifalı olduğu iddia edilen suya giren İbrahim (75) ve Şerife Akkoç (80) çifti, yer altından çıkan gaz nedeniyle zehirlenerek hayatını kaybetti.
Olay, öğle saatlerinde Orta ilçesine bağlı Derebayındır Köyü’nde gerçekleşti. İddiaya göre, karı-koca hemoroit rahatsızlıklarına iyi geldiği öne sürülen suya girdi. Bir süre sonra hareketsiz kaldıkları fark edilen çift için çevredekiler sağlık ekiplerine haber verdi.
Sağlık ekipleri olay yerine geldiğinde, İbrahim ve Şerife Akkoç’un hayatını kaybettiği belirlendi. İlk incelemeler, çiftin suyla birlikte çıkan yer altı gazından zehirlendiğini ortaya koydu.
OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Çiftin hayatını kaybetmesi üzerine yetkililer inceleme başlattı. Zehirlenmenin kaynağı ve suyun içeriğiyle ilgili araştırmaların devam ettiği bildirildi.
KAYNAK: İHA
YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)